Dragnea a luat Decizia. Când o va da afară din PSD pe Gabriela Firea
Ultima Ora Politic

FABULOS. Unde se duc banii Pesediștilor. Ce avere are Trezorierul lui Dragnea

FABULOS. Unde se duc banii Pesediștilor. Ce avere are Trezorierul lui Dragnea
Suntem surpinși din nou de o avere colosală a unui om politic. Deși se află de puțin timp în această lume, trezorierul PSD, lângă mâna lui Dragnea, deputatul Mircea Drăghici, a reușit să acumuleze o avere destul de frumușică. 3 autoturisme marca Mercedes de aproximativ 200 de mii de euro și peste 1,8 milioane de lei se numără în contul deputatului. 
Mircea Drăghici, trezorierul PSD

Mircea Drăghici are la dispoziție celelalte două mașini Mercedes cumpărate din banii PSD. Modelul V Class, a fost cumpărată din banii partidului pe 16 mai 2017 și a costat nu mai puțin de 262.992 lei.

Soția trezorierului Drăghici, Georgiana Drăghici, conduce Mercedesul GLE Coupe 350 D pentru care PSD a plătit 324.799 lei.Autoturismul de lux a fost achiziționat în data de 10 iulie 2017.

Georgiana Drăghici a mai încasat și peste 1,8 milioane de lei de la PSD, cheltuieli de publicitate, în contul unei televiziuni piteștene pe care o deține.

Drăghici a completat recent o nouă declarație de avere în care declară că a cumpărat pe numele fiicelor sale un teren de 586 mp în Pitești, un teren de 17.466 mp în comuna Oarja, din Argeș, plus alte trei terenuri în Curtea de Argeș.

La acestea se adaugă o casă cu amprentă de 166 mp pe numele ficelor sale, în Pitești, plus o casă de vacanță cu o amprentă de 112 mp în Curtea de Argeș. Mai declară un Mercedes, fabricat în 2016.

La capitolul venituri, soția sa, Georgiana Drăghici, a obținut peste 143.000 lei din închirierea unor echipamente TV, plus alți 55.800 din închirierea unui imobil, venituri nedeclarate anterior, scriu jurnaliștii de la newsweek.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.