4 oameni morți în urma exploziei unei conducte de gaz
4 oameni morți în urma exploziei unei conducte de gaz
Social Ultima Ora

FOTO-VIDEO. TRAGEDIE de proporții în Vrancea. 4 oameni morți în urma exploziei unei conducte de gaz

Patru persoane au fost găsite carbonizate în urma exploziei la magistrala de gaz de la Călimăneşti, Vrancea, iar alte cinci persoane, rănite, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale

Planul roşu de intervenţie a fost activat, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Călimăneşti din judeţul Vrancea, ca urmare a unei explozii la o magistrală de gaz.

„În noaptea de miercuri spre joi am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei explozii urmată de incendiu, pe şantierul Autostrăzii Moldovei, în dreptul localităţii Călimăneşti. În urma evenimentului, au rezultat cinci victime rănite.

Din nefericire, la faţa locului au fost descoperite patru victime carbonizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Pompierii au găsit patru persoane carbonizate
Pompierii au găsit patru persoane carbonizat

Potrivit acestuia, victimele rănite au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Adjud, două dintre acestea, care au suferit arsuri, urmând să fie transportate la două unităţi medicale din Capitală.Atât persoanele decedate, cât şi cele rănite în urma incendiului efectuau lucrări de construcţie pe şantierul Autostrăzii Moldovei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.