Guvernul Dăncilă va fi demis. Disperarea atinge cote maxime în PSD. Mihai Fifor amenință românii
Guvernul Dăncilă va fi demis. Disperarea atinge cote maxime în PSD. Mihai Fifor amenință românii
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic Social

Explodează Bomba la Guvern. Dăncilă îi dă Decisiva lui Mihai Fifor. Pe cine pune ministru de interne

Soarta lui Mihai Fifor ca ministru interimar la ministerul de interne pare a fi deja decisă. Premierul Dăncilă este decisă să nu-l păstreze în funcție, după expirarea perioadei de interimat.

Asupra șefei Guvernului, Viorica Dăncilă se fac presiuni din partea uneia dintre cela mai importante filiale ale PSD, cea de Mehedinți ca în cel mai scurt timp, la conducerea ministerului de interne să fie numit un personaj controversat, fostul chestor Doru Dumitrescu.

” Aladin Georgescu președintele CJ Mehedinți dar și liderul PSD Mehedinți i-a cerut categoric doamnei Dăncilă să fie numit Dumitrescu ministru la interne. De fapt primul pas a fost făcut, Dumitrescu este deja în Guvern, el fiind angajat la Cabinetul lui Mihai Fifor. Nu mai este decât un pas ca el să preia internele”, declară surse din PSD, pentru newsteam.ro.

Explodează Bomba la Guvern. Dăncilă îi dă Decisiva lui Mihai Fifor. Pe cine pune ministru de interne 3

Doru Dumitrescua fost implicat în Dosarul fostului baron local Adrian Duuicu. Acesta a mai deținut funcții de conducere în MAI, el fiind secretar de stat pe vremea când Victor Ponta era premier, dar care l-a eliberat din funcție la izbucnirea scandalului Duicu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.