Votați Aici și Cristina Neagu poate fi cea mai bună handbalistă din Europa
Votați Aici și Cristina Neagu poate fi cea mai bună handbalistă din Europa
Exclusiv Sport Ultima Ora

Update: Cristina Neagu a fost aleasă cea mai bună handbalistă din Europa

Update: Cristina Neagu a fost aleasă cea mai bună handbalistă din Europa

Handbalista Cristina Neagu a fost aleasă jucătoarea Europei în 2017 prin voturile fanilor, într-un sondaj al forului continental de profil (EHF).

Nouă handbaliste au fost nominalizate de EHF pentru titlul de cea mai bună jucătoare a Europei în 2017: Cristina Neagu, Amanda Kurtovici, Katalina Bulatovici, Nora Mork, Anita Gorbicz, Meline Nocandy, Karolina Kudlacz Gloc, Ana Gros şi Iveta Luzumova.

Cristina Neagu (CSM Bucureşti) a câştigat distincţia cu 15.185 voturi, mai mult de jumătate din totalul de 29.160 de voturi înregistrate, iar pe locul secund s-a clasat Anita Gorbicz (11.168).

Votați Aici!Cristina Neagu poate fi cea mai bună handbalistă din Europa – Cristina Neagu a fost nominalizată de Federația Europeană de Handbal la titlul de cea mai bună jucătoare a anului trecut pe „bătrânul continent”.

Sportivă noastră se luptă pentru acest premiu cu alte opt handbaliste de top. Acestea sunt Amanda Kurtovic, Katalina Bulatovic, Noră Mork, Anita Gorbicz, Meline Nocandy, Karolina Kudlacz Gloc, Ana Gros și Iveta Luzumova.

O puteți ajută pe Cristina să câștige acest titlu votând-o în anchetă inițiată de EHF până în data de 7 ianuarie.

-> VOTAȚI AICI <-

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.