EXCLUSIV.Ședință de ultimă oră la PSD și PNL. Ce stabilesc partidele înainte de votul pentru Guvernul Dăncilă 1
Exclusiv Politic

EXCLUSIV.Ședință de ultimă oră la PSD și PNL. Ce stabilesc partidele înainte de votul pentru Guvernul Dăncilă

Ședință de ultimă oră la PSD și PNL. Ce stabilesc partidele înainte votul pentru Guvernul Dăncilă

Liderii Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu și-au convocat de urgență senatorii și deputații pentru a stabili planul de acțiune pentru ziua de luni, când li se va cere să voteze pentru învestitura Cabinetului Dăncilă.

Ședința nu este doar una informală, întrucât, mai ales în PSD se vorbește despre trădare din partea unor parlamentari nemulțumiți de componența noului Cabinet,alcătuit de Dragnea.

”Sunt colegi care nu mai doresc să fie doar executanți. Vor să aibă și ei un cuvânt de spus.Nu-i întreabă nimeni din conducere nimic. li se spune votăm Guvernul și atât. Oamenii au și ei personalitate,răspundere față de cei care i-au trimis în Parlament”,declară pentru newsteam.ro, surse din PSD. Aceleași surse spun că Liviu Dragnea i-a convocat pe parlamentari pentru a fi sigur că nu vor lipsi de la votul de mâine.Și Tăriceanu și-a convocat senatorii și deputații în ședință, dar în ALDE nu există până la această oră semne că cineva nu ar fi de acord cu liderul de partid.

Și liberalii se întâlnesc astăzi pentru a discuta despre votul de mâine,dar și despre negocierile pe care,fiecare senator și deputat le-au avut cu colegii lor din alte partide. Unii peneliști spun că au reușit să convingă parlamentari ai PSD să nu fie prezenți la votul de investitură al Guvernului Viorica Dăncilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.