Dragnea a decis. PSD va face miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă
PSD
Exclusiv Politic Ultima Ora

Liviu Dragnea își depune DEMISIA. Vezi motivul acestui gest

Liviu Dragnea își depune DEMISIA. Vezi motivul acestui gest

Mai sunt doar două zile până ce conducerea social-democraților se vor întâlni la Congresul Extraordinar al partidului, reuniune la care va fi aleasă o nouă conducere și va fi elaborată strategia PSD pentru viitor.

Sâmbătă, vor fi aleși Prim-vice-președintele partidului,Secretarul general și cei 16 vice-președinți,care vor conduce PSD în următoarea perioadă. Singura funcție care nu va fi pusă în joc va fi aceea a lui Liviu Dragnea,adică cea de președinte al partidului.

Cu toate acestea, liderul PSD își va depune mandatul de președinte chiar la începutul Congresului,după care le va cere colegilor săi de partid reconfirmarea sa în funcție,au declarat pentru newsteam.ro surse din conducerea PSD.

” Pentru a da mai multă valoare Congresului,Liviu Dragnea își va depune mandatul de președinte,după care va cere reconfirmarea sa în funcție. este un gest de recâștigarea încrederii să zic așa.Nu are probleme cu funcția dar vrea să dea un exemplu de forță în partid. Dragnea știe foarte bine că are susținere totală în rândul organizațiilor noastre”,ne-au declarat surse din PSD.

Congresul PSD are loc sâmbătă,10 martie,la Sala Palatului din București,manifestare la care sunt așteptați să vină peste 5000 de delagați din toată țara.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.