Iohannis, SELFIE cu eroul român din brutăria din Londra
Exclusiv Social Ultima Ora

FOTO | EXCLUSIV Zi fericită la Administrația Prezidențială. Vezi noua membră a echipei prezidențiale.

Fericirea poarta un nume – Matilda! Purtătorul de cuvant al administratiei prezidentiale, jurnalista Madalina Dobrovolschi, traieste cea mai fericită zi din viata ei.

Astazi, Madalina a devenit pentru prima data mama. Madalina si sotul ei pilotul aeronavei cu care zboara de obicei presedintele Iohannis au devenit parinti.

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) este noul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Despre ea se ştie în primul rând că a lucrat câţiva ani buni în televiziune în calitate de reporter, prezentator de știri, realizator de emisiuni şi moderator de talk-show, însă ceea ce puţin ştiu este că Mădălina are o poveste de viaţă tumultoasă. Bruneta a fost căsătorită vreo doi ani cu fotograful si consilierul politic Alex Mazilu, însă relaţia ei s-a terminat după ce tânara domniţă s-a îndrăgostit iremediabil de pilotul Tarom Emil Dobrovolschi, pe care l-a cunoscut, se pare, în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială.

FOTO | EXCLUSIV Zi fericită la Administrația Prezidențială. Vezi noua membră a echipei prezidențiale. 5

Incredibila lor poveste de dragoste a început în toamna anului 2014, atunci când Mădălina Puşcălău pare să se fi întâlnit pentru prima dată cu Emil Dobrovolschi, pilot Tarom, pe care l-a cunoscut în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială. Pe atunci, aceasta era una dintre realizatoarele de emisiuni ale postului B1TV.

Între cei doi se pare că a fost dragoste la prima vedere, fiindcă imediat după ce l-a cunoscut pe pilotul prezidenţial, Mădălina Puşcălău a divorţat de Alex Mazilu, fotograful cu care era căsătorită pe atunci.

 

 

 

FOTO | EXCLUSIV Zi fericită la Administrația Prezidențială. Vezi noua membră a echipei prezidențiale. 6

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.