Exclusiv!Ce se întâmplă acum în fața Casei Poporului
Exclusiv!Ce se întâmplă acum în fața Casei Poporului
Exclusiv Politic

Exclusiv!Ce se întâmplă acum în fața Casei Poporului.FOTO

În timp ce pe fond politic, țara este în fiebere pentru că astăzi miniştrii propuşi pentru Cabinetul Viorica Dăncilă  sunt audiați de către comisiile parlamentare de specialitate, iar liderii ALDE-PSD, Dragnea și Tăriceanu presează președintele pentru ca astăzi să aibă loc Ceremonia de învestitură un protest ad-hoc are loc în fața Casei Poporului.

Organizatorul este Mălin Bot, ziarist liber, ce vrea prin acțiunea sa să amintească de faptul că s-a împlinit un an de maraton civic sub deviza #rezist. Protestarii au venit echipați cu steaguri și portavoci, și cu casetofoane din care se aude melodia Locu Potrivit a lui Guess Who.

Malin Bot s-a nascut pe 26 august 1976, la Resita, unde a urmat cursurile unui liceu teoretic. Primul contact cu presa a avut loc la varsta de 18 ani, cand s-a angajat reporter la postul local de televiziune, Terra Sat. A fost dragoste la prima vedere.

Malin Bot este jurnalist de peste 20 de ani. El a fost corespondent local pentru publicatiile Cotidianul, Evenimentul zilei si Adevarul. A condus redactia ziarului gratuit Adevarul de Seara din Timisoara, publicatie care si-a incheiat aparitia in 2011. Malin Bot a fost redactor-sef al Adevarul.ro din 2011 pana in octombrie 2012, dupa care a preluat Evz.ro

Proteste la Casa Poporului
Proteste la Casa Poporului
Proteste la Casa Poporului
Proteste la Casa Poporului

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.