Decizie de ultimă oră a lui Dacian Cioloș. A semnat petiția
Decizie de ultimă oră a lui Dacian Cioloș. A semnat petiția
Exclusiv Politic

EXCLUSIV. DACIAN CIOLOȘ intră în forță în politică. Și-a făcut filiale în țară

EXCLUSIV. DACIAN CIOLOȘ intră în forță în politică. Și-a făcut filiale în țară

Fostul premier Dacian Cioloș nu stă deoparte de scena politică românească, ci,dimpotrivă își face din ce în ce mai mulți adepți. Liderul mișcării politice ”Platforma România 100”bate țara-n lung și lat și își caută adepți. Cioloș a reușit să își facă recent încă 6 filiale.

”Din această săptămână Platforma România 100 este prezentă și la nivel local prin cele 6 comunități înființate de membrii organizației din țară și diaspora și validate de la nivel central.

Acesta este un prim pas în dezvoltarea Platformei în județele, orașele, cartierele și satele României, alte câteva zeci de aplicații pentru înființarea de comunități locale fiind în acest moment în analiză.

De altfel, încă de la înființare am anunțat că Platforma România 100 se va sprijini pe doi piloni esențiali: Comunitățile tematice și Comunitățile locale. În acest moment, în cele 15 Comunități tematice sunt implicați sute de specialiști care au început să lucreze la proiecte și documente specifice fiecărui domeniu major de dezvoltare al României.

Înființarea Comunităților locale este în acest moment o prioritate a Platformei România 100 pentru că suntem conștienți că schimbarea nu se poate produce de la sine și fără o implicare masivă în locul în care trăim împreună cu familiile și prietenii.

Exemplul membrilor Platformei România 100 din București Titan, Buzău, Alba Iulia, Londra, Paris și Bruxelles poate fi multiplicat în orice colț al țării în care oamenii onești care vor să-și ajute semenii își unesc forțele pentru binele comunității în care trăiesc. Suntem peste 40.000 de persoane înscrise pe site-ul Platformei România 100. Avem nevoie ca, prin dumneavoastră, să ne conectăm mai bine la realitățile din teritoriu”, spun cei de la mișcarea condusă de fostul comisar european pentru agricultură.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.