ALERTĂ. PREGĂTIRI DE RĂZBOI. PREMIERUL SE VA ADRESA NAȚIUNII
Exclusiv Ultima Ora

DĂNCILĂ S-A ÎNTÂLNIT CU NETANYAHU. DRAGNEA NU E LA ÎNTÂLNIRE

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut, la 25 aprilie 2018, o întrevedere cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, în cadrul vizitei oficiale pe care o întreprinde în Statul Israel.

Cei doi demnitari au evocat legăturile tradiționale de prietenie dintre cele două țări și au evidențiat nivelul excelent al relațiilor bilaterale dintre România și Statul Israel bazate pe o tradiție de 70 de ani.

Premierul român a exprimat satisfacție pentru interesul acordat de partea israeliană la propunerea părții române privind încheierea unui parteneriat România-Israel în domeniul noilor tehnologii, care va permite elaborarea de proiecte comune în principalele domenii ale acestuia, respectiv cercetare, sănătate, telemedicina, inovație antreprenorială pentru domenii high-tech și care va stimula interesul reciproc al comunităților de afaceri din cele două țări. In acest context, au fost abordate si aspecte privind cooperarea in domeniul militar, strategic si al securitatii cibernetice.

Totodată, a fost evidențiat interesul ambelor părți de a organiza cea de a treia ședință comună de guvern la nivel înalt (G2G) în cursul anului 2018, fiind subliniată necesitatea organizarii unor contacte la nivel de oameni de afaceri.

În cadrul convorbirilor, cei doi oficiali s-au referit la buna cooperare existentă în formatul de colaborare multilateral, inclusiv în ceea ce privește susținerea reciprocă a candidaturilor.

Premierul israelian a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.DĂNCILĂ S-A ÎNTÂLNIT CU NETANYAHU. DRAGNEA NU E LA ÎNTÂLNIRE 13 DĂNCILĂ S-A ÎNTÂLNIT CU NETANYAHU. DRAGNEA NU E LA ÎNTÂLNIRE 14 DĂNCILĂ S-A ÎNTÂLNIT CU NETANYAHU. DRAGNEA NU E LA ÎNTÂLNIRE 15 DĂNCILĂ S-A ÎNTÂLNIT CU NETANYAHU. DRAGNEA NU E LA ÎNTÂLNIRE 16 DĂNCILĂ S-A ÎNTÂLNIT CU NETANYAHU. DRAGNEA NU E LA ÎNTÂLNIRE 17

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii