Schimbări majore în organizarea ANAF. Ministerul lui Teodorovici preia vameșii
Eugen Teodorovici dă vestea cea mare pentru șoferi. Vor primi ultimii bani
Exclusiv Justiție Ultima Ora

ALERTĂ. DIASPORA SE RĂZBUNĂ PE TEODOROVICI. ÎL DAU PE MÂNA PROCURORILOR. RISCĂ PUȘCĂRIA

ALERTĂ. DIASPORA SE RĂZBUNĂ PE TEODOROVICI. ÎL DAU PE MÂNA PROCURORILOR. RISCĂ PUȘCĂRIA

Anunțul ministrului de finanțe Eugen Teodorovici conform căruia românii care doresc să muncească în afara țării să poată face doar pe o perioadă de maximum 5 ani într-o țară i-a iritat la culme pe cei care își duc traiul departe de casă și de cei dragi.

Concret, mai mulți români care muncesc de ani buni prin țări străine au declarat pentru NewsTeam.ro că îl vor acționa în judecată pe ministrul finanțelor Eugen Teodorovici, pentru discriminare, pentru încălcarea dreptului la muncă și pentru încălcarea dreptului la liberă circulație în Uniunea Europeană.

”Este o idee mai mult decât tâmpită. Cum să faci o asemenea lege? Teodorovici ia dreptul la viață a milioane de români care muncesc în Uniunea Europeană. Deja, ne-am strâns mai mulți români și am decis să-l dăm în judecată. Îl vom acționa prima dată pentru discriminare, iar dacă își va duce ideea la capăt atunci vom depune plângere și pentru încălcarea dreptului la muncă și la liberă circulație. Nu este destul că ne pune bir pe banii munciți cu greu departe de familii și de casă? Omul ăsta trebuie să dispară imediat de pe scena politică”, ne-a spus Sandu Rus un român care trăiește și muncește de mai bine de 17 ani în Italia.

Dacă Teodorovici va continua demersurile și va ajunge în instanță,atunci acesta riscă pe lângă amendă și ani de închisoare, pentru încălcarea drepturilor omului.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.