Dragnea e în corzi. Ar putea face mai mulți ani de închisoare
Ultima Ora Exclusiv Politic

EXCLUSIV. Lovitură pentru Liviu Dragnea. Se pregătesc plecări masive din PSD

EXCLUSIV.
Lovitură pentru Liviu Dragnea. Se pregătesc plecări masive din PSD

Odată cu încheierea Congresului extraordinar al PSD din 10 martie au început și să apară și nemulțumirile în partidul condus de Liviu Dragnea.
Mai mulți senatori și deputați sunt pe picior de plecare din partid datorită modului dictatorial în care Liviu Dragnea conduce partidul.

”Dragnea și-a pus oamneii în fucnții de conducere așa cum a vrut el pentru a își asigura spatele în fața unor oaameni care vor binele partidului. Mulți dintre noi nu am avut nici măcar șansa să fim ascultați de conducerea partidului. Cum este posibil ca oamnei care au făcut istorie în acest partid să fie trecuți pe linie moartă. mărefer la Ecaterina Andronesc, la Nicu Bănicioui,la Mihai Tudose, la Ciolacu,la Codrin Ștefănescu și la mulți,mulți alții”, declară pentru newsteam.ro surse din PSD.

Aceleași surse spun că mai mulți membrii marcanți ai PSD sunt în negocieri avansate cu partidul condus de Victor Ponta și Daniel Constantin, Pro România.

citește și : Marian Vanghelie la mâna magistraților. Riscă ani grei de închisoare

Printre cei care au deja discuții cu fostul președinte al PSD Victor Ponta sunt Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu, Mihai Tudose, Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu și mulți alții.

Mai mult, sursele noastre spun că și la nivelul de jos al PSD, adică în filiale sunt negocieri avansate cu unii primari și consilieri locali să treacă în tabăra lui Ponta.
”Primarii și consilierii locali sau județeni discută serios cu oamenii lui Ponta pentru a trece în tabăra lui,dar fără adeziune scrisă că-și pierd mandatul.Vor fi să zic pe față cu Ponta la alegerile parlamentare. Mulți primari spun că au primit cei mai mulți bani pe vremea Guvernului Ponta,acum primesc doar cei ai lui Dragnea și gașca lui.Oamenii sunt extrem de nemulțumiți.Vor să facă ceva la ei în localități dar nimic. Le promit lefuri și pensii mai mari,dar nu și bani pentru investiții”,spun sursele.

Și la nivel european, adică în Parlamentul European, PSD va pierde câțiva membrii. printre aceștia se numără,deja disidentul Cătălin Ivan. Acestuia i s-ar putea alătura soția lui Victor Ponta,Daciana Sârbu,dar și Claudiu Tănăsescu, care vor migra spre Pro România.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.