Mihai Tudose a gresit
Ultima Ora Exclusiv Politic

EXCLUSIV. Lovitură dată de Mihai Tudose românilor.Vom plăti 2 milioane de euro pentru clientela de partid. DOCUMENT

Lovitură dată de Mihai Tudose românilor.Vom plăti 2 milioane de euro pentru clientela de partid

Fostul director de Cabinet al ex-premeirului Dacian Cioloș atrage atenția că la finalul anului trecut, Guvernul condus de Mihai Tudose a emis o Ordonanță de Urgență prin care se înființează în cadrul aparatului de lucru al Executivului încă cel puțin 20 de posturi de secretari de stat și consilieri de stat, fiecare dintre aceștia având dreptul să-și angajeze la rândul lor personal la dispoziție, ceea ce înseamnă încă aproximativ 80 de posturi.

Mituță a făcut chiar și un calcul sumar din care a reieșit că românii vor plăti pentru posturile nou înființate peste 2 milioane de euro anual.

”Anul nou a venit cu vești bune pentru clientela PSD-ALDE. ​Anul nou a venit cu vești bune pentru clientela PSD-ALDE. ​Vicepremierii lui Dragnea puși să supravegheze activitatea premierului primesc fiecare propria curte de demnitari și consilieri: fiecare va putea să își numească proprii secretari de stat și consilieri de stat iar fiecare dintre aceștia își va alege la rândul său echipe de 3-4 consilieri. Dintr-o lovitură de OUG se mai creează pe lângă cei 135 de secretari de stat deja existenți (probabil record în Europa) încă aproximativ 20 de posturi de demnitari (secretari și consilieri de stat) și vreo 80 de posturi de consilieri ai acestora. Costul acestei operațiuni este undeva la 8 milioane de lei pe an adică aproape 2 milioane de euro plătiți, bineînțeles, din buzunarul românilor. Utilitatea acestora: de a controla Guvernul și a raporta către Partid și către Lider orice mișcări din Palatul Victoria”, spune Alin Mituță.

EXCLUSIV. Lovitură dată de Mihai Tudose românilor.Vom plăti 2 milioane de euro pentru clientela de partid. DOCUMENT 7

Lovitură dată de Mihai Tudose românilor.Vom plăti 2 milioane de euro pentru clientela de partid

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii