PSD a explodat după declarația Președintelui. ”Vrea să prostească toți românii”
Ultima Ora Politic

Eurodeputat PSD, atac la Klaus Iohannis. ”A prezentat argumente false”

Răzvan Popa, eurodeputat PSD, consideră că retrimiterea proiectului de buget la Parlament, deși Curtea Constituțională a respins sesizarea președintelui Iohannis arată lipsă de responsabilitate din partea acestuia din urmă.

FOTO. Klaus Iohannis avertizat de PSD din Parlamentul European. ”Să respecte Constituția” După ce europarlamentarul PSD Ciprian Tănăsescu a declarat în Plenul Parlamentului European de la Strasbourg că președintele Klaus Iohannis nu respectă Constituția României întrucât nu semnează revocarea șefei DNA Laura Codruța Kovesi din funcția de Procuror șef al DNA,

”Președintele a prezentat o listă de false argumente pentru a susține o decizie derivată exclusiv din dorința sa de a bloca Guvernul. Un politician cât de cât responsabil ar fi încetat acest joc măcar astăzi, după ce Curtea Constituțională a respins sesizarea pe buget. Klaus Iohannis a ales însă continuarea acestui tip de abordare, fără să își asume și riscurile pe care gestul său le aduce, pentru beneficiarii bugetului.

Președintele Iohannis s-a abandonat total eforturilor de campanie electorală, iar lupta sa pe tema bugetului este parte a acestei campanii, ceea ce este grav. Este important ca Parlamentul să revoteze rapid proiectul de buget, iar președintele să îl promulge”, a afirmat Răzvan Popa.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.