Eugen Tomac se teme de PSD. Ce îl sfătuiește pe Iohannis
Liderul PMP, Eugen Tomac, a izbucnit înainte de moțiune. ”A venit momentul eliberării României”
Ultima Ora Politic

Eugen Tomac se teme de PSD. Ce îl sfătuiește pe Iohannis

Eugen Tomac a declarat joi că, avea o justiție necontrolată de PSD, în care românii să creadă, trebuie să susținem referendumul inițiat de Președintele României, dar că întrebările trebuie să fie clare și să nu le permită celor din jurul lui Dragnea să atace întregul demers prin boicot, conform mediafax.ro

”Pentru a avea o justiție independentă și necontrolată de PSD, în care românii să creadă, trebuie să susținem referendumul inițiat de Președintele României. Totuși, întrebările trebuie să fie clare și să nu le permită celor din jurul lui Dragnea să atace întregul demers prin boicot. România merită să scape de PSD, și acest lucru se poate face dacă vom avea o justiție europeană, în care cetățenii să aibă toată încrederea. Pe 26 mai putem demonstra că suntem capabili să mergem împreună, <Uniți în Europa“, împotriva ciumei roșii“, a scris pe Facebook liderul PMP, Eugen Tomac.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi cele două teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes național și urmează să fie puse în discuție la referendumul din 26 mai: interzicerea OUG pe justiție și interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție.

Șeful statului a anunțat, în urmă cu câteva zile, o nouă consultare a Legislativului, în vederea lărgirii ariei de cuprindere a referendumului, în condițiile în care, în februarie 2017, Legislativul a adoptat un aviz favorabil pentru un referendum anticorupție.

De asemenea, Iohannis le-a spus luni jurnaliștilor prezenți la Palatul Cotroceni, într-o discuție informală, că va convoca partidele politice la consultări pe tema referendumului pe justiție.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.