Guvernul Dăncilă le dă lovitura tinerilor care vor să-și cumpere o casă. Doar bogații își mai pot permite
E dezastru. Guvernul Dăncilă, datorii de sute de miliarde de lei
Ultima Ora Justiție Politic

Bombă. Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici la un pas de arestare. Ordonanța ”lăcomiei” îi poate băga la pușcărie

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a depus luni, așa cum a promis, 2.500 de amendamente la Legea bugetului. Cu acestă ocazie a criticat extrem de dur guvernarea PSD.

”Cei care au elaborat ordonanța lăcomiei trebuiau arestați într-un stat în care se respectă regulile de piață, pentru că sunt niște criminali, pur și simplu alungă invetitorii și demolează orice speranță de bunăstare pentru români. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat la sfârșitul anului trecut, pentru că nimeni nu vine să investească într-o țară în care înainte de Revelion sunt introduse taxe pe sub masă, fără să fie anunțate, fără a exista un impact bugetar calculat și așa mai departe. Deci într-o țară unde încălcarea și trădarea se pedepsește cu închisoarea, acești oameni ar fi fost arestați deja, pentru că lovitura este teribilă pentru economie”, a spus Eugen Tomac.

Tomac a continuat criticile făcâd aluzie la declarația ministrului Daea, care a spus în fața oficialilor europeni că România ara așa mulți cormorani încât aceștia fac baie în piscine.

Eugen Tmac a cerut arestarea ”Cormoranilor” care conduc PSD, pentru ”ordonanța lăcomiei”

„Cormoranii” care conduc astăzi PSD continuă linia agresivă de decredibilizare a tuturor instituţiilor statului şi de a-i umili pe români. Aveau obligaţia din luna octombrie să vină cu bugetul în Parlament, pentru a-l dezbate în mod democratic şi a-l aşeza pe priorităţile pe care le are România. Am avut astăzi la dispoziţie doar câteva ore pentru a amenda Legea bugetului de stat şi PMP a venit cu 2.500 de amendamente la actualul buget, amendamente inspirate din promisiunile electorale ale PSD. (…) Au stat timp de o lună şi jumătate prin vacanţă şi acum şi-au adus aminte că sunt la putere şi împing pe repede înainte un buget al prăpastiei, un buget al recesiunii, care nu are nimic în comun cu realitatea, un buget întocmit pe bază de minciuni. Şi-au dat legi peste legi pentru a nu răspunde pentru mizeriile pe care le pregătesc. Este o sfidare cum nu am mai întâlnit la adresa acestei instituţii şi la adresa poporului român prin modul cum au gândit şi au creionat calendarul prin care vom adopta bugetul, care trebuia adoptat acum două – trei luni”, a adăugat Eugen Tomac la Parlament.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.