Elena Udrea s-a dezlănțuit. Acuzații la adresa lui Sebastian Ghiță. ”Eu am onoare” 1
Ultima Ora Exclusiv Politic

Elena Udrea s-a dezlănțuit. Acuzații la adresa lui Sebastian Ghiță. ”Eu am onoare”

Elena Udrea s-a dezlănțuit. Acuzații la adresa lui Sebastian Ghiță. ”Eu am onoare”

Fostul ministru al turismului Elena Udrea aflată în Costa Rica,acolo unde a plecat de mai bine de o lună de zile este foarte dezamăgită de faptul că cei care doresc plecarea din fruntea DNA a Laurei Codruța Kovesi nu reușesc sub nicio formă să aducă dovezi incriminatoare la adresa șefei DNA.

Elena Udrea a așteptat cu sufletul la gură să vadă acele dovezi zdrobitoare dar a rămas dezamăgită de faptul că fostul deputat PSD Sebastian Ghiță practică metode de șantaj pe care ea nu le-ar fi făcut niciodată.

”Am așteptat și eu, că tot romanul, pozele cu Sebi și Codruța…
Recunosc, acum în Postul Paștelui, că am păcătuit odată invidiindu-l pe Ghiță că a fost așa prevăzător și a strâns dovezi ale imoralității și chiar corupției lui Coldea, Kovesi și alții care acum pozează în fete mari. Apoi mi-am dat seama că nici acum, după toată experiență trăită cu  lași și trădători, eu nu aș face așa ceva: nu aș înregistra, nu aș face poze cu mincinoși,scopul de a le folosi cândva, nu aș strange probe pe ascuns împotriva cuiva cu care am o relație, fie și doar de amiciție. Pentru că eu cred cu adevărat în onoare și în cuvântul dat . Și pentru mine contează ce știu eu despre mine, nu ce își închipuie alții. 

Deci, dacă pozele nu sunt date “din onoare”, așa cum zicea deunăzi Ponta, atunci i-aș întreba, de ce pana mea le-ați mai făcut??? De ce vorbiți despre ele și despre contextul în care le-ați realizat??? E de toată jenă să le arătați “între patru ochi” domnului Cristoiu, în față camerei de filmatElena Udrea s-a dezlănțuit. Acuzații la adresa lui Sebastian Ghiță. ”Eu am onoare” 2?, că să gireze cu credibilitatea domniei sale că există.
Dacă vreți să faceți jocuri în continuare, gen “am poze dar nu le arăt dacă îmi închideți toate dosarele pe care mi le-ați inventat”, e de toată silă.
Cu jocul acesta ați făcut că pozele să devină esențiale pentru dovedirea cel puțîn a imoralității lui Kovesi, deși în realitate nimeni nu are nicio îndoială că era în gașcă cu toți “penalii” ei de azi.
Chiar dacă prin 2014 când comenta pozele cu mine și Bica, se jură că e fecioara și că ea nu s-a văzut niciodată în privat cu oameni politici…”, spune din Costa Rica Elena Udrea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.