Revoltă majoră în ALDE. Călin Popescu Tăriceanu va fi spulberat. Pierde totul
E oficial. Tăriceanu a rămas fără partid. S-a desființat. L-au părăsit toți
Ultima Ora Politic

E oficial. Tăriceanu a rămas fără partid. ALDE s-a desființat. L-au părăsit toți

Plenul Camerei Deputaților a luat act, miercuri, de desființarea grupului ALDE din Camera Deputaților. Președintele de ședință, Carmen Mihălcescu (PSD), a citit în plen demisiile a 5 deputați din grupul ALDE – Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă, Mihai Niță, Ștefan Băișanu, Marian Cucșa –  și a spus că în acest condiții se constată că grupul ALDE nu mai are numărul minim necesar de 10 deputati alesi pe lista partidului pentru a avea grup.

Demisionarii nu au luat cuvântul și nu au anuntat cum vor proceda in continuare, astfel ca momentan raman neafiliati. Cei 5 deputati sunt contestatari ai lui Tăriceanu si Chitoiu in ALDE si desfiintarea grupului din Cameră vine după ce s-a desființat și grupul din Senat.

La Senat, Teodor Meleșcanu încearcă să rupă grupul ALDE și să facă un alt grup ieșit din influența lui Tăriceanu. Și la Camera Deputaților demisionarii vor încerca să atragă alți colegi să formeze un nou grup.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii