Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Politic

E oficial. Șeful DNA confirmă. Dosarul Tel Drum e finalizat. Emoții pentru Liviu Dragnea

Lovitură pentru Liviu Dragnea. DNA anunță că dosarul Tel Drum ar putea fi finalizat mai devreme decât era așteptat, chiar înainte de alegerile europarlamentare, scrie stareapresei.ro

„Sperăm ca în termen nu foarte lung să fie soluţionat într-un fel sau altul. Eu sper să fie de ordinul a câteva luni. Una, două, trei luni, nu ştiu. Procurorul îşi face planul”, a declarat Nistor Călin, la B1 TV, precizând că Lancranjan a cerut o expertiză care a durat destul de mult timp, însă în prezent este finalizată.

Nistor Călin a vorbit şi despre disputa pe tema acestui dosar cu Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

„S-au făcut mai multe solicitări de trimitere a acestui dosar la SIIJ, cu motivarea că ar exista magistraţi în dosar. Am discutat cu procurorul de caz, i-am cerut să îşi asume în scris. Mi-a precizat că este un memoriu care ar viza magistraţi, l-a trimis la secţie. Acest memoriu nu are legătură cu activitatea presupus infracţională reţinută în dosar”, a declarat Nistor Călin.

Nistor Călin a susţinut că SIIJ a transmis că, în baza respectivului memoriu, ar fi unitate de parchet îndreptăţită să soluţioneze dosarul Tel Drum, însă procurorul Lancranjan nu a fost de acord, fiind sesizat procurorul general, cu un conflict pozitiv de competenţă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.