Ministrul Cuc rupe hârtii ca să arate că muncește
E haos la transporturi. Atac la Răzvan Cuc. ”Vom avea autostrăzi la Paștele Cailor”
Ultima Ora Politic

E haos la transporturi. Atac la Răzvan Cuc. ”Vom avea autostrăzi la Paștele Cailor”

Incompetența de la transporturi lovește din nou!   Domnule ministru Răzvan  Cuc, cu  recepții făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paștele Cailor! 

În plin scandal legat de recepția loturilor 3 și 4 din autostrada Lugoj-Deva, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, lansează o fumigenă și promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important – magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor!

Ca să mascheze eșecul inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva, promisă inițial la sfârșitul lunii iulie, apoi până pe 15 august, ministrul Răzvan Cuc iese la rampă și încearcă să arunce praf în ochii celor care încă se mai încred în spusele domniei sale.

Suntem la mijlocul lunii august, iar disperarea este mare pentru domnul ministru Cuc și pentru Guvernul PSD! Nu au reușit să finalizeze niciun kilometru de autostradă din cei 100 km promiși, iar în acest ritm riscul să avem un mare ZERO până la sfârșitul anului este uriaș.

Ne aflăm în următoarea situație: loturile 3 și 4 din A1 Lugoj-Deva au fost prezentate de către CNAIR la pachet, când se discuta despre inaugurare erau mereu prezentate cu același termen. Brusc, în al 12-lea ceas, CNAIR constată că sunt nereguli pe lotul 3 și recepția va fi amânată. Deși lotul 4 poate fi recepționat, pe el nu se va putea circula până când nu se remediază problemele de pe lotul 3!

Este clar că în România, cu echipa actuală de la transporturi și CNAIR, niciun proiect major nu are șanse să fie dus la bun sfârșit fără blocaje!

Pe frontispiciul celor două instituții scrie cu litere mari – INCOMPETENȚĂ, DEZINTERES și MINCIUNĂ!

După o rectificare negativă la transporturi, după acest nou episod halucinant de neprofesionalism, un singur lucru mai poate spăla rușinea care acoperă aceste două instituții – demisia de urgență a celor doi șefi de instituții!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Lucian Bode.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.