Teodorovici cere Comisiei Europene decontarea cheltuielilor pentru podul de peste Dunăre
Teodorovici e făcut praf. Deficitul bugetar a crescut cu 50%. ”Fiecare zi în plus a PSD, adâncește dezastrul”
Ultima Ora Politic

După Liviu Dragnea, și Eugen Teodorovici amenință jurnaliștii. ”O să vedem noi exact”

Ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, i-a amenințat pe jurnaliștii TVR, în direct chiar la TVR, că „o să vedem noi exact ce și cum!”. El era nemulțumit de modul în care a fost redactată o știre privind dublarea alocației copiilor, scrie aktual24.ro

„Dacă și TVR face astfel de lucruri… Facem și pe banii publici astfel de dezinformări… O să vedem noi exact ce și cum!”, a declarat, nervos, ministrul la TVR.

Dialogul de la TVR:

Orlando Teodorovici: Dacă și TVR face astfel de lucruri… Știrea cu alocațiile, de exemplu. Cum a fost: a avut amendament PNL. Și avem intervenția unui membru PNL, dar nicio intervenție…

Moderator TVR: A fost Viorica Dancila în deschiderea știrii.

Orlando Teodorovici: Nu în același calup de informații.

Moderator TVR: Eu așa văzusem.

Orlando Teodorovici: Încă o dată, facem și pe banii publici astfel de dezinformări… O să vedem noi exact ce și cum, care este situația, din păcâte.

Rămînă Avramescu, uurnalista care a realizat știrea respectivă, a reacționat acid pe Facebook: „Fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai mulți decât aveți dvs în guvern”.

„Ieri am scris pentru Telejurnal o știre despre majorarea alocațiilor pentru copii. Banală după toate standardele jurnalistice posibile (că formă și grad de dificultate, vreau să zic): ce-a zis premierul, ce-a zis inițiatorul amendamentului, cum intră în vigoare, ce rol are președintele, 1 minut și 20 de secunde, clasic, fără floricele, cum am învățat la școală și cum facem noi la Știri, la televiziunea publică.

Ei, și imediat după, a venit domnul ministru Orlando Teodorovici, care nu se pricepe doar la buget, ci și la jurnalism, dacă nu știați, și a zis în direct că ‘dezinformez’ lumea ‘pe bani publici’. Și că ‘o să vedem noi exact ce și cum, care e situația, că dacă și la TVR…’

Situația e așa, domnule ministru: fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai mulți decât aveți dvs în guvern și dacă aș fi avut măcar câte 10 lei pentru fiecare situație în care un politician mi-a spus: lasă că o să vedem noi, știm noi de ce ai scris așa și nu invers, te-a pus tăriceanu, băsescu, iohannis, dragnea, sri, cia, etc… acum aș fi fost mai bogată decât vedetele tv plătite regește. Și poate m-aș fi speriat că, na, atunci aș fi avut ce pierde”, a scris Avramescu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.