Dumitru Buzatu sare în apărarea lui Dăncilă. Atac la primari
Dumitru Buzatu
Ultima Ora Politic

Dumitru Buzatu a izbucnit după anunțul alianței ALDE-Pro România. ”Am crezut că e fake news”

Prima reacție din PSD la alianța Pro România – ALDE vine de la un lider județean care, la auzul veștii, a crezut că este un fake news.

„Media romaneasca e plina de noutati care nu tin mai mult de 5 secunde”, a zis liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, la Digi24. Când realizatorul emisiunii i-a spus că este un anunț oficial al lui Călin Popescu Tăriceanu și i-a citit declarația, liderul județean PSD a ieșit la atacuri.

„Tariceanu nu e obligat sa ne anunte. PSD isi va exprima un punct de vedere. Nu e cazul sa exageram, pot fi numeroase incercari sa se faca a 3-a, a 4-a, a 5-a, a 6-a, a 7-a forta politica si ma intreb in beneficiul cui sunt facute”, a zis Buzatu.

Liderul PSD Vaslui a precizat ca ALDE nu va iesi de la guvernare. „Eu cred ca nu va insemna iesirea de la guvernare, nu vad ce-ar obtine un partid politic dintr-o asemenea alianta”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii