Dragnea are o nouă săptămână grea: ”Valiza se întoarce”. Rise Project anunță că vin noi episoade
Ultima Ora Politic

Dragoș Pătraru, MESAJ INCENDIAR pentru Liviu Dragnea. ”Pe tata, Dumnezeul să îl ierte, să nu încerci să îl scoți la vot”

Dragoș Pătraru, MESAJ INCENDIAR pentru Liviu Dragnea. ”Pe tata, Dumnezeul să îl ierte, să nu încerci să îl scoți la vot”

Jurnalistul Dragoș Pătraru îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de manipulare privind referendumul. Pătraru susține că prin declarațiile privind punerea copiilor în pericol de existența homosexualilor, Liviu Dragnea manipulează.

TVR, iritată de afirmațiile lui Dragoș Pătraru: Vom proteja imaginea instituţiei

„Domnule Dragnea, v-am văzut vorbind la televizor – mă rog, mințind, dar nu ne împiedicăm acum de detalii – despre pericolul care ne paște, dacă îi lăsăm pe homosexuali să formeze familii și să ne fure copiii pe care, vorba aia, doar noi știm cât ne-am chinuit să-i creștem. Ziceați acolo (mințeați, dar ce diferență e?) de țări care au legalizat căsătoria dintre oameni și animale. Aș vrea pe această cale să vin în întâmpinarea preocupărilor dumneavoastră și vă spun că ar trebui să se dea o lege prin care să interzicem toate animăluțele de pluș, pentru că ele ne duc pe aceste căi greșite. Găsiți mai jos atât dovada incontestabilă că eu m-am iubit cu animale, cât și confirmarea că mama care m-a făcut (și care ieri a împlinit 65 de ani, să-mi trăiască, mulțumesc!) a aprobat această relație absolut scandaloasă.

Vă mulțumesc, domnule Dragnea, pentru grija pe care ne-o purtați și sper ca în curând să nu mai existe niciun animal de pluș în țara asta! Mă rog, puteți să păstrați unul, două, pentru copila pe care o creșteți cu atâta trudă, domnișoara Irina.

Poporul vă iubește, iscusit conducător! Votăm DA nu doar la acest referendum inutil, ci la orice ne spuneți dumneavoastră!

Glumeam, Livache. Nu votăm, pentru că nu mergem. Nici eu, nici mama. A, iar pe tata, Dumnezeu să-l ierte, să nu încerci să-l scoți la vot, că te și bate. Treaba ta!”, scrie Dragoș Pătraru pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.