Ponta spune că a reușit să afle parola pentru: ”Jos Dragnea!”
Ultima Ora Politic Social

Dragnea vrea să declanșeze un conflict în Iași pe 9 mai, ziua Europei. Ponta: ”Este o mare greșeală și o mare prostie”

Liviu Dragnea vrea să organizeze o mare demonstrație PSD-istă la Iași pe 9 mai, pentru a se răzbuna pe acest oraș care l-a huiduit pe 20 aprilie. Această manifestație riscă să degenereze prin conflicte între oamenii aduși cu autobuzele de Dragnea și localnici. Liderul Pro România Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Bacău, că mitingul PSD anunțat pe 9 mai la Iași „este o mare greșeală și o mare prostie”, având în vedere că manifestația coincide cu Summitul de la Sibiu, eveniment ce adună toți liderii europeni în România.

Dragnea vrea să declanșeze un război în Iași pe 9 mai, ziua Europei. Ponta: ”Este o mare greșeală și o mare prostie”Dragnea și-a adus lăutari la Iași, dar protestatarii au acoperit muzica: ”Hoți! Hoți!”

„Vrea să vă spun un lucru. Am zis că învăț mai mult din greșeli decât din lucrurile bune pe care le-am făcut și vă aduceți aminte de acea lansare pe care am făcut-o pe stadion și am pierdut foarte mult. Nu înțeleg de ce PSD face aceleași greșeli! Aduce oameni cu autobuze, îi aduce din instituții publice, îi obligă, se ceartă cu ceilalți. (…) Nu cred că mai este nevoie să facem ca în anii „90-2000 să aducem oamenii cu autobuze. Acum oamenii dacă vor să audă despre candidați pot să o facă și fără să-i așezăm așa ca Partidul Comunist. În al doilea rând, 9 mai este Ziua Europei, este un eveniment important pentru România, e prima dată când toți liderii europeni vin în România la Summit la Sibiu și cred că ar trebui să sprijinim toți acest lucru. Să faci un miting la Iași, cumva împotriva liderilor europeni, cred că este o mare greșeală și o mare prostie”, a spus Victor Ponta, într-o conferință la Bacău.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.