Dragnea a decis. PSD va face miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă
PSD
Ultima Ora Exclusiv Politic

Dragnea vrea să aducă un MILION de pesediști în București

Dragnea vrea să aducă un MILION de pesediști în București

Conducerea PSD vrea ca în luna mai să organizeze un miting de amploare în București.

Social-democrații intenționează să aducă în Capitala României peste UN MILION de oameni,care să-și afirme sprijinul pentru programul de Guvernare al PSD,spun surse din partidul condus de Liviu Dragnea.

Mai mult, mitingul va fi și unul pentru susținerea modificării Constituției în așa fel încât să fie redefinită familia ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

”Am dat deja indicații fiecărui șef de organizație din județul meu să facă liste cu oamenii pe care-i va aduce la mitingul din Capitală. Intenționez să aduc peste 1500 la București,am o organizație mare. Am început să discut și cu firmele de transport să văd cum o să rezolv. Dacă aduce fiecare organizație peste 1000 de oameni e ok. Cei mai aproape de București vor aduce mai mulți că e mai ieftin. Trebuie să arătăm românilor că noi vrem binele țării. Că programul de guvernare al nostru e bun și în folosul lor”,declară pentru newsteam.ro surse din PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii