Presa germană face praf PSD-ul lui Dragnea: Încurajează infractorii
Ultima Ora Economic Politic Social

Dragnea trimite 48 de milioane de lei în Alexandria. Ctitorește un stadion care să se învârtă după Soare

Spital? Nu! Școală? Nu! Un stadion: asta lipsea reședinței județului Teleorman. Așa că Guvernul PSD a trimis la Alexandria 48 de milioane de lei pentru realizarea unui complex sportiv care să se învârtă după Soare.

primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, 

Noul complex sportiv se va construi, în teorie, în termen de 18 luni de către o companie italiană PESSINA Construzioni S.p.A., care a subcontractat lucrarea de la o companie din Constanța. Cu alte cuvinte, nici nu s-a uscat bine cerneala pe finanțare, că au și început manevrele tipice de a împărți pomana aruncată de Dragnea. Altfel, nu înțelege nimeni de ce are nevoie Alexandria de un complex sportiv cu o capacitate de 5.600 de locuri. Asta în condițiile în care reședința de județ nu mai are nici măcar 40.000 de locuitori, că s-a plecat în masă. De bine ce le-a fost, desigur, scrie liberinteleorman.ro.

primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, 

Potrivit primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, complexul va beneficia de următoarele terenuri de sport și facilități: teren de fotbal înierbat cu dimensiunea de 68×105 m; pista de atletism outdoor cu lungime de 400 metri, cu 6 culoare a 1.22 metri, prevazută cu pista pentru sprint cu lungime totala de 130 metri la care se adaugă terenuri pentru săritură în lungime / triplu salt, săritură în înălțime, săritură cu prăjina, aruncarea cu discul / ciocanul; spații pentru echipe (vestiare, cameră prim ajutor, cameră antidoping, etc); spații pentru oficiali (vestiar arbitri, cameră oficial meci, etc); spații pentru spectatori (locuri pe scaune, grupuri sanitare, puncte de prim ajutor, puncte principale de servire etc.); spații pentru presă (masa presei, boxă presă, cameră fotografi, platforme camere TV, studiouri TV, etc); sală de forță; sală antrenament atletism; spații recuperare sportivi; spații de cazare pentru sportivi (36 de camere); sală de mese pentru sportivi (96 de locuri); parcări pentru spectatori și autocare sportivi; sistem de nocturnă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.