Șoc pentru Dragnea. A fost huiduit la Congresul Socialiștilor de la Madrid. ”Afară cu corupții. Nu vrem corupți în PES și S@D”. VIDEO
Ultima Ora Politic

DRAGNEA, TAXAT DUR DUPĂ REACȚIILE NECONTROLATE ÎN FAȚA REPORTERILOR. ”DE CE AM ACCEPTA DE LA DRAGNEA?”

DRAGNEA, TAXAT DUR DUPĂ REACȚIILE NECONTROLATE ÎN FAȚA REPORTERILOR. ”DE CE AM ACCEPTA DE LA DRAGNEA?”

Liviu Dragnea a izbucnit ieri, în timpul unei discuții cu reporteri, lucru care a atras după sine reacții nenumărate. Președintele PSD a fost taxat dur de Felix Rache, responsabil cu comunicarea în Guvernul Tudose. Acesta a scris pe facebookul personal că Dragnea poate fi asemănat cu Băsescu, atunci când fostul președinte i-a spus unei doamne, ”măi, păsărică”.

„Liviu Dragnea i-a propus ieri unui ziarist sa mearga la baie impreuna daca doreste sa ii faca o poza.

E singura baie unde mai poate merge Dragnea, pentru ca la baie de multime nu are curaj.

Doarme in Casa Poporului. Nu l-a mai vazut nimeni pe afara, de teama sa nu il fluiere romanii, ca pe melodiile celebre. Oamenii nu vor baie. Vor bye-bye, Dragnea!

Totusi, Dragnea se zbate si crede ca ne poate propune un targ: sa-l scapam de puscarie, pentru ca PSD sa faca tot ce a promis in campanie. Ar fi ca in filmele americane: ramane si cu fata si cu banii. Nu asta e solutia: solutia e sa aparam legile care ne pazesc de hoti si o sa scapam curand de el.

Si daca vreun ziarist gaseste ca marlania lui Dragnea de ieri, cu invitatul la baie, seamana cu marlania lui Basescu cu “mai, pasarica“, are dreptate.

Daca nu am acceptat atunci de la Basescu sa fie grobian, de ce am accepta de la Dragnea. Basescu isi gasea repede o scuza, daca si lui Dragnea ii place la Ciresica, o poate folosi si el”, scrie Felix Rache pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.