Dragnea și Tăriceanu au stat în discuții peste 3 ore. Ce au discutat cei doi alături de Darius Vâlcov 1
Ultima Ora Politic

Dragnea și Tăriceanu au stat în discuții peste 3 ore. Ce au discutat cei doi alături de Darius Vâlcov

Dragnea și Tăriceanu au stat în discuții peste 3 ore. Ce au discutat cei doi alături de Darius Vâlcov

Companiile de stat, cum ar fi complexele energetice Oltenia și Hunedoara, Nuclearelectrica au fost principalul subiect de discuție în ședința coaliției PSD-ALDE care a durat peste trei ore, au spus surse politice pentru MEDIAFAX. La întrunire a participat și Darius Vâlcov, consilierul premierului.

La ședință au mai fost prezenți mai mulți directori ai complexurilor energetice, precum Oltenia și Hunedoara. Întâlnirea a ținut aproximativ trei ore și jumătate, timp în care ministrul Energiei, Anton Anton, liderii coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu și ceilalți participanți au discutat despre probleme care țin de domeniul energiei.

La discuții au mai fost prezenți consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov și secretarul general ALDE Daniel Chițoiu, potrivit surselor citate.

Sursele au mai spus, pentru MEDIAFAX, că nu a fost abordat niciun subiect politic la această a doua întâlnire a coaliției de guvernare. La prima ședința, cea care a avut loc joi la ora 11.30, au participat doar liderii coaliției, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea în biroul său de la Camera Deputaților. Cei doi au discutat aproximativ o jumătate de oră.

De asemenea, la această a doua întâlnire a coaliției, care a avut loc tot în biroul lui Dragnea de la Parlament, nu a fost stabilit nimic în legătură cu legea offshore, au precizat sursele menționate.

Tot joi, de la ora 13.30, Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit, în biroul său de la Senat, cu reprezentanții ExxonMobil Exploration and Production România, aceștia fiind apoi primiți de către Liviu Dragnea, în biroul său de la Camera Deputaților, au precizat sursele MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, discuțiile între Tăriceanu și Dragnea cu reprezentanții Exxon au vizat legea offshore care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.