Dragnea se sprijină pe ”asasini” în campania electorală
Ultima Ora Politic Social

Dragnea se sprijină pe ”asasini” în campania electorală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că s-ar fi atentat la viaţa fostului ministru al Pădurilor, Doina Pană, analizele medicale dovedind acest lucru, dar că DIICOT tergiversează ancheta.

„A venit şi mi-a spus. Primul om la care i-a spus am fost eu. Mi-a arătat analizele şi mi-a arătat şi evoluţia, analizele de dinainte de a se întâmpla şi analize de după. Sigur că era într-o stare deloc bună. Dumnezeu a ajutat-o să scape şi mă bucur mult, îi doresc multă sănătate. Pentru că Doina Pană, după părerea mea, a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de Păduri. Cel mai curajos ministru! Dar a deranjat nişte interese uriaşe, radarul pădurilor de exemplu, pe care le-a implementat, a făcut să scadă tăierile ilegale de arbori într-un ritm extraordinar. Adică într-un an de la o cantitate uriaşă, la ceva nesemnificativ ca şi cum s-ar fi tăiat nişte crengi. Interesele deranjate de Doina Pană au fost uriaşe (…) Ceea ce nu înţeleg eu este de ce ancheta de la DIICOT trenează, cum nu înţeleg de ce anchetele în ceea ce priveşte sesizările făcute de unii oameni cu probe, cu declaraţii, cu înregistări, despre ceea ce s-a întâmplat în realitate în spatele evenimentele din 10 august, trenează”, a răspuns Liviu Dragnea, într-o emisiune televizată, la întrebarea dacă Doina Pană a fost otrăvită.

Liderul PSD a spus că a văzut şi analizele şi starea Doinei Pană, dar că a fost rugat de către fostul ministru să nu spună nimic.

„M-a rugat foarte mult să nu spun şi nu am spus. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Doina a scăpat. Este o femeie puternică, dar sunt multe lucruri pe care le-a făcut în domeniul silvic, care au ajutat România”, a subliniat Dragnea, precizând că nu ştie de ce nu se finalizează aceste anchete şi cine are interesul să nu se afle adevărul.

Tema asasinilor nu este nouă în PSD.

Reamintim că Dragnea a declarat anul trecut că patru asasini plătiți au venit la București pentru el, că l-arfi urmărit pestradă și i-ar fi făcut cu degetul semnul de tăiere a gâtului, dar el nu a anunțat instituțiile statului, s-a descurcatsingur cuasasinii. Nu a menționat în ce mod.

De asemenea, primarul general Gabriela Firea a spus săptămâna trecută că o mână criminală a pus o substanță ciudat pe o sîrmă pentru a o face mică, mică, apoi i-a pus-o în mâncare, pe ascuns, Firea a înghițit sârma care a expandat în tubul digestiv și s-a înfipt în colon. Ar fi fost scoasă de acolo prin intervenție chirurgicală.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.