Dragnea a găsit explicația. Protestul #șîeu este un ”circ”, condus de Iohannis
Ultima Ora Politic

Dragnea sare la beregata protestatarilor. Îi numește circari

Liviu Dragnea a răbufnit la adresa protestului anunțat pentru autostrăzi. Tot ceea ce vede liderul PSD în această mișcare este mâna lui Iohannis care nu vrea să facă decât ”circ”. Dragnea îl sfătuiește pe omul de afaceri care a construit 1 metru de autostradă în Moldova, că mai bine ar fi donat acei bani ”unei case de copii” ți îl acuză că se lasă ”condus de Iohannis”.

„Țipă unii acum că nu se fac autostrăzi. Niște șmecheri fac acum un metru de autostrada. Azi la 12 jumate au început primii kilometri.

Ei fac circ, noi facem autostrăzi, ei țipă, noi construim România. Acel om de afaceri, care a cheltuit 100.000 de euro pe acest circ, putea să-i doneze pentru o casă de copii. Totul este circ, rămâne la atitudinea noastră să spunem adevărul. Spuneți adevărul, altfel îi lăsați pe acești circari conduși de Iohannis…”, a declarat Dragnea.

Zeci de firme, primarii, echipe sportive, personalități, sindicate, dar și persoane fizice au anunțat că participa la protestul ”România vrea autostrăzi” și întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ștefan Mandachi, inițiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătură, județul Suceava, primul metru de autostrada construit în Moldova.

Protestul ”România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi l-a inițiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepți din întreagă țară, nu doar din Moldova.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.