Raluca Turcan îi face praf: Dragnea Junior, finanțat de multinaționalele pe care le atacă „ultra-populistul Liviu Dragnea”
Ultima Ora Politic

Dragnea REACȚIE ULUITOARE cu privire la pericolul pestei porcine de la ferma fiului său. ”Neavând salariu de acolo, nu e preocuparea mea”

Dragnea REACȚIE ULUITOARE cu privire la pericolul pestei porcine de la ferma fiului său. ”Neavând salariu de acolo, nu e preocuparea mea”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu știe dacă ferma fiului său, care este situată în Teleorman, este afectată de pesta porcină, ANSVSA anunțând marți că a acest virus a ajuns și în acest județ, afirmând că, nefiind angajat al fermei, nu a discutat cu fiul său acest subiect, scrie Mediafax.

”Nu am discutat (cu fiul meu, Valentin – n.r.) . Încă nu sunt angajat acolo, deci nu am discutat. Nu mă ocup eu de ea. Neavând bani de acolo, neavând salariu de acolo, nu e preocuparea mea”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că vede ”rău” tot tot fenomenul generat de virusul pestei porcine.

”Îl văd rău. Îl văd rău tot fenomenul, adică prezența peste porcine în România, nu numai în Teleorman”, a mai afirmat Dragnea.

Pesta Porcină Africană (PPA) a fost confirmată marți în județul Teleorman la probele prelevate dintr-un cadavru de porc găsit într-o zonă situată în extravilan, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, este acționar majoritar al fermei de porci Salcia din Teleorman.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.