Presiunile lui Dragnea au rezultat, în ciuda refuzului lui Iohannis. Un ministru important VA DEMISIONA
Ultima Ora Politic

Dragnea REACȚIE FURTUNOASĂ în fața ziariștilor. Subiectul sensibil care l-a făcut pe liderul PSD să izbucnească

Dragnea REACȚIE FURTUNOASĂ în fața ziariștilor. Subiectul sensibil care l-a făcut pe liderul PSD să izbucnească

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reacție furtunoasă în momentul în care a fost întrebat despre sesizarea trimisă de Guvern la CCR pentru un posibil conflict instituțional între ICCJ și Parlament, pe tema completelor de judecată. Dragnea a explicat că și dacă se acceptă acest conflict el nu are niciun benficiu, însă cei care spun asta știu că, de fapt, statul paralel a ales niște judecători care să-l condamne la închisoare cu executare.

”Să răspund la acei indivizi care spun aceleași minciuni, aceiași oameni care puneau presiune direct asupra judecătorilor înainte de prima decizie? Niște moderatori de la televiziune amenințau în mod direct completul de judecată să dea o decizie de condamnare. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu a făcut nimic. Acum, aceiași moderatori și multe alte site-uri fac exact același lucru.

Aveți impresia că dacă se acceptă acest conflict între Parlament și ICCJ am eu vreun beneficiu? (…) Înseamnă că cei care spun lucrurile astea știu că statul paralel funcționează și că acest complet a fost pus special pentru o condamnare.”, a declarat Liviu Dragnea, liderul PSD fiind vizibil iritat și nervos.

Video stiripesurse.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.