Video. Dragnea a ajuns la vot. A venit cu escortă
Ultima Ora Politic

Dragnea, promisiuni pentru primari. De săptămâna viitoare vor avea fonduri

Liviu Dragnea se află într-o vizită alături de ministrul agriculturii, Petre Daea, în Topoloveni. Liderul PSD a promit oamenilor că Ordonanța 114 va fi modificată, astfel încât toți primarii să poată avea acces la Fondul de Dezvoltare și Investiții pentru a face depozite pentru produsele agroalimentare, conform Mediafax.

„A mai apărut o problemă, pentru că producția mărindu-se, oamenii au spus ajutați-ne și cu comercializarea dar și cu depozitarea. Ieri (joi-n.red.) am vorbit la Guvern. Săptămâna viitoare o să se modifice OUG 114 să dea posibilitatea primarilor ca prin Fondul de Dezvoltare și Investiții nou înființat să poată să ia bani să facă depozite pentru produse agroalimentare. Domnilor primari, doar să mergeți la București, luați banii și faceți aceste depozite”, a spus liderul social-democrat într-o vizită la Topoloveni alături de ministrul Agriculturii Petre Daea.

Liviu Dragnea a anunțat, duminică, extinderea programului de subvenții pentru roșii și la alte legume, printre care castraveți și gogoșari. Totodată, Dragnea a declarat că se are în vedere plata centralelor termice pentru a asigura încălzirea în solarii pe timpul iernii.

Comisia Națională de Strategie şi Prognoză a deschis, la începutul lunii mai, sesiunea pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare şi Investiții, destinat unităților administrativ-teritoriale, asociațiilor de dezvoltare și universităților

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.