Magistrații Tribunalului Alexandria au decis că insula Belina și brațul Pavel să rămână în proprietatea Companiei Naționale Apel
Ultima Ora Exclusiv Politic

SCANDALUL ISRAEL. DRAGNEA POATE AVEA DIN NOU PROBLEME PENALE

SCANDALUL ISRAEL. DRAGNEA POATE AVEA DIN NOU PROBLEME PENALE

Scandalul mutării Ambasadei României din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim amplifică războiul politic intern.

Liderul PSD Liviu Dragnea îl acuză pe președintele României Klaus Iohannis că refuză să numească un ambasador în Israel de mai bine de un an și jumătate, a spus Dragnea la Antena 3.
Declarația este demontată chiar de un membru al Guvernului Dăncilă, de ministrul de externe Teodor Meleșcanu care a declarat că președintelui României i-a fost trimisă propunerea de a numi un ambasador în Israel, pe data de 22 martie 2018,adică de o lună de zile și nu de un an și jumătate cum a afirmat eronat liderul PSD Liviu Dragnea.

România nu are ambasador în Israel din 2017, de când Guvernul PSD a cerut retragerea Andreei Păstârnac pentru a fi numită ministru pentru românii de pretutindeni.

”Dacă se va dovedi că mințit,îl vom da în judecată pe Liviu Dragnea pentru dezinformarea opiniei publice. Nu se poate așa ceva. Al treilea om în stat să mintă în direct la televizor. Dragnea a spus la Antena 3 că Iohannis are propunerea de ambasador de mai bine de un an și jumătate. Fals. Meleșcanu i-a trimis-o pe 22 martie 2018. În 21 decembrie, premierul Dăncilă a aprobat propunerea de ambasador și pe 22 a fot trimisă. Anul 2018 nu 2017”,ne-au declarat surse politice,care vor să-i intenteze un proces liderului PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.