Dragnea minte că nu vrea să exporte lemn! Vezi aici dovada: ce a făcut în 2017
Ultima Ora Economic Politic Social

Dragnea minte că vrea să interzică exportul de lemn! Este dovedit! Ce a făcut în 2017

Bogdan Diaconu, președintele PRU, l-a prins pe Liviu Dragnea cu minciuna. Liderul PSD a spus că va da o lege prin care va interzice exportul de lemn din România. Care este adevărul de fapt:

Dragnea minte că nu vrea să exporte lemn! Vezi aici dovada: ce a făcut în 2017

”Liviu Dragnea e un saltimbanc fără coloană vertebrală, un politician la fel de ipocrit ca toți ceilalți!

În aplauzele PSD, Dragnea a anunțat că va depune un proiect de lege prin care va interzice exportul de lemn brut din România. E doar interes electoral! Atunci când în Camera Deputaților a ajuns un astfel de proiect de lege, Liviu Dragnea a votat NU!

În 2015, eram deputat independent și am inițiat un proiect de lege prin care se stopau defrișările și exportul de lemn brut. Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul meu. Proiectul de lege a ajuns la Guvern în 2016.

Punctul de vedere al Guvernului a fost că nu susține adoptarea acestei legi și a fost semnat de premierul trădător Dacian Julien Soros Cioloș.

Parcursul legislativ cerea continuarea procedurii de votare a proiectului meu de lege. Așa încât la 21 martie 2017, s-a trecut la votul final în Camera Deputaților. PSD a votat majoritar NU! Iar votul lui Liviu Dragnea a fost NU! Alianța PSD-ALDE era la guvernare de trei luni, putea să decidă atunci în favoarea românilor. Putea opri asasinarea pădurilor românești. Proiectul de lege inițiat de mine a fost respins tocmai de cei care acum, din rațiuni electorale, vântură această temă încercând să-i păcălească din nou pe români!

Români, de 30 de ani suntem jefuiți și mințiți de aceeași gașcă insalubră de ticăloși! De 30 de ani, puterea e în aceleași mâini, indiferent de numele partidelor din care fac parte. De 30 de ani, România e o vacă de muls la cheremul unor șmecheri care într-o lume normală ar avea probleme în a-și lua permisul de conducere. Nimeni nu le-ar încredința gestiunea vreunei băcănii, dar a orașelor, județelor sau a țării.

Analfabeți, vicleni, feudali, slugarnici, manipulatori. Hoți. Vânzători de țară. Mincinoși. Sunt toți o apă și-un pământ. Și trebuie să dăm cu ei de pământ!

Dacă vrem să avem viitor, trebuie să ne regăsim ca neam și ca țară. Naționalismul este singura noastră șansă!”, scrie Bogdan Diaconu pe pagina FB.

Dragnea minte că nu vrea să exporte lemn! Vezi aici dovada: ce a făcut în 2017

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.