Alertă. Avocații lui Dragnea cer amânarea deciziei. Vor soluția la Curtea Constituțională
Ultima Ora Justiție Politic Social

Dragnea, lăsat să aștepte în sala de judecată. Încă nu a fost reluat procesul

Liviu Dragnea se află caum în fața judecătorilor. Șeful PSD e la un pas de sentința finală în dosarul angajărilor fictive. Liderul PSD a venit pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care a fost condamnat în prima instanță la trei ani și jumătate de închisoare. Deocamdată, procesul este suspendat.

Înainte de audierea inculpaților, unul dintre avocați cere recuzarea judecătoarei Encean pe motiv că în presă a apărut un articol potrivit căruia soțul acesteia ar avea legături cu PSD. Ședința se suspendă pentru jumătate de oră.Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a cerut recuzarea judecătoarei Simona Encescu, invocând că există materiale în presă din care rezultă că soțul Simonei Enceanu ar fi susținător PSD. „Am găsit un material. Soția îl judecă pe Liviu Dragnea, soțul e fan PSD. În acest moment, e afectată imparțialitate doamnei judecător, dânsa nu mai poate face parte din complet”, a spus avocata lui Dragnea.

Reluarea procesului, prevăzută în jurul orei 12,00, va întârzia, în condițiile în care nu s-a luat încă o decizie în privința cererii de recuzare. O avocată i-a adus lui Dragnea o pungă cu covrigi și eugenii. Liderul PSD mănâncă un covrig, în așteptarea reluării procesului.

Mălin Bot este și el prezent în sala de judecată și l-a întrebat pe Dragnea daca are curaj sa iasă afară pe stradă. Dragnea a replicat: Credeți că așa trebuie să se desfășoare procesul?

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.