Dragnea l-a făcut ”circar” pentru că a cheltuit 100.000 de euro cu ”Șî eu”. Mandachi: ce făceam cu ei dacă muream în accident de mașină, din lipsă de autostrăzi?
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Dragnea l-a făcut ”circar” pentru că a cheltuit 100.000 de euro cu ”Șî eu”. Mandachi: ce făceam cu ei dacă muream în accident de mașină, din lipsă de autostrăzi?

Omul de afaceri Ştefan Mandachi îi răspunde liderului PSD, după ce Liviu Dragnea a afirmat că cei 100.000 de euro cu care a construit primul metru de autostradă mai bine îi dona decât să facă circ. „La doi metri sub pământ”, din lipsă de drumuri, nu mai poate folosi banii, spune omul.

„Nu vreau să comentez reacţia asta, dar vă spun că sunt la doi metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro, să fiu sub pământ din cauza lipsei de autostrăzi în România”, a spus Mandachi, la Digi 24.

„Nu comentez declaraţii politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a adăugat omul de afaceri.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a iniţiat protestul pentru autostrăzi şi a construit, pe banii lui, un metru de drum, spunând că putea să doneze fondurile, nu să facă circ.

„Ca să ţipe unii acum că nu fac autostrăzi. Şi nişte şmecheri să urle că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înţeţels că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăştia putea să îi doneze”, a spus Dragnea.

Anunţat în urmă cu 11 zile, protestul iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul naţional, iar vineri, mii de oameni au oprit lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.