Dragnea vrea pace cu Gabriela Firea: ”Din partea mea este deschidere totală”
Ultima Ora Politic

Dragnea, ironii și amenințări fără precedent la Firea: Să stea liniștită, am destulă bărbăție

Dragnea, ironii și amenințări fără precedent la Firea: Să stea liniștită, am destulă bărbăție

Primarul Capitalei Gabriela Firea susține că s-a vehiculat o variantă ca miniștrii să fie evaluați prin teste grilă în Comitetul Executiv. Dragnea susține că nu este adevărat și s-a întrebat retoric ”de unde dracului a mai ieșit asta?”.

”De unde dracului a mai ieșit și asta? Dar ce, dăm examen pentru permisul de șoferi? Lăsați-ne pe noi să decidem în CEX așa cum considerăm de cuviință.”, a spus Dragnea.

„Discutăm în CEx. Doamne ferește, cum să piardă partidul un asemenea om? Eu nu susțin așa ceva!”, a spus Dragnea, întrebat dacă se va pune problema excluderii Gabrielei Firea din PSD.

Gabriela Firea a anunțat că ședința Comitetului Executiv Național PSD va fi luni, precizând că atunci se va vedea dacă se va pune sau nu problema excluderii sale din formațiunea social democrată.

„Luni va fi CEx, așa am înțeles”, a anunțat primarul general al Capitalei.

Solicitată să spună dacă atunci se poate pune problema excluderii sale din partid, Gabriela Firea a precizat: „CEx mi-a dat, CEx-ul îmi poate lua”.

„În legătura că bărbăția, să stea liniștită, am destulă bărbăție”, așa sună ultimul avertisment public lansat de liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea. Atenționarea vine după ce Firea a declarat public că nu poate fi sancționată sau exclusă din PSD pentru că ține partea cetățenilor, acest lucru nefiind contrar statutului partidului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.