Dragnea îl ține în ȘAH pe Tăriceanu. ”Senatorii PSD au personalitate” 1
Ultima Ora Politic

Dragnea îl ține în ȘAH pe Tăriceanu. ”Senatorii PSD au personalitate”

Dragnea îl ține în ȘAH pe Tăriceanu. ”Senatorii PSD au personalitate”

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, susține că nu știe cum vor vota colegii săi în privința cererii autorităților de anchetare a președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și s-a arătat deranjat când a fost întrebat dacă într-un fel condiționează susținerea pentru liderul ALDE.

„Am înțeles că astăzi Biroul permanent a trimis solicitare la Comisia Juridică. Eu nu vă pot spune cum va fi votul pentru că nu sunt mama omida. Senatorii PSD au personalitate. Am spus-o: se vor uita cu atenție peste acest dosar și nu face bine nimănui să ne pronunțăm înainte, mai ales că eu nu-s senator și n-am acces acolo.  Nu știu cum vor vota colegii mei din PSD”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, luni, într-o conferință de presă.

Întrebat de o jurnalistă dacă într-un fel condiționează susținerea pentru Călin Popescu Tăriceanu și respingerea solicitării el a răspuns: „Vă respect. Mă abțin să vă dau un răspuns care nu mi-ar plăcea. Chiar îmi pare rău că puneți o asemenea întrebare.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.