ȘOCANT! Omul lui Dragnea din Parlament cere închiderea siteului Administrației Prezidențiale!
ȘOCANT! Omul lui Dragnea din Parlament cere închiderea siteului Administrației Prezidențiale!
Ultima Ora Politic

Dragnea dă vina pe Iohannis pentru cozile din Diaspora. ”El și Cioloș au numit ambasadorii”

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, că în Diaspora alegerile au fost organizate de ambsadaori iar în cazul a trei țări unde au fost cozi mari ambsadorii au fost numiți de Klaus Iohannis și Dacian Cioloș atunci când acesta din urmă a fost premier.

„În diaspora alegerile o organizează ambasadele, adică ambasadorii. Și vorbim de 3 țări unde au fost cozi mari, Spania, Italia, Marea Britanie, ambasadori numiți de Iohannis și Cioloș care erau obligați să se organizeze, nu astăzi, nu ieri, ci în toate zilele trecute să îi informeze pe toți românii din țările respective unde sunt amplasate toate secțiile de vot, pentru că nu ministrul Meleșcanu trebuie să stea în fiecare ambasadă ci ambasadori. S-au făcut mai multe secții de vot decât s-au făcut până acum, mult mai multe decât au fost în 2014 la europarlamentare și în 2014 la prezidențiale, chiar și decât au fost în 2018 la referendum”, a declarat Liviu Dragnea la sediul PSD.

Acesta a mai spus că Guvernul nu poate fi învinuit pentru cozile de oameni din fața secțiilor de vot din străinătate.

„Deci nu poate să spună cineva că guvernul în ansamblul lui a decis să fie cozi în diaspora. Guvernul a făcut tot ce i s-a cerut de către ambasade, unde au solicitat să fie înființate secții de vot, acolo s-au înființat. Din câte am aflat nu a existat nici o solicitare din nici o țară care să nu se organizeze secții de vot așa cum au cerut ambasadele”, a afirmat liderul PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.