Presa germană face praf PSD-ul lui Dragnea: Încurajează infractorii
Ultima Ora Politic

Dragnea DĂ LOVITURA. A modificat legea offshore. AVERTISMENT pentru opoziție

Dragnea DĂ LOVITURA. A modificat legea offshore. AVERTISMENT pentru opoziție

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat luni că legea offshore a fost promulgată, iar solicitarea opoziției de îndreptare a erorii marteriale privind o virgulă din proiect nu poate fi acceptată. El precizează că legea poate fi modificată doar printr-un nou proiect legislativ, scrie Mediafax.

”Adevărul că noi în fiecare zi facem istorie aici, în Parlament. Astăzi (luni – n.r.) s-a discutat o jumătate de oră despre teoria virgulei. da ă cineva dorește să modifice o lege deja promulgată exisă calea inițiativei parlamentare, singura cale regulamentară legală sau constituțională. Biroul Permanent al Camerei (Deputaților – n.r.) nu poate să modifice în ședința de Birou Permanent o lege deja promulgată. Noi avem decretul de promulgare pe masă, în Biroul Permanent”, a declarat Liviu Dragnea.

El a ținut să precizeze că a arătat decretul decretul de promulgare a legii offshore tuturor colegilor din Biroul Permanent.

”Cine vrea să modifice legea poate să facă un proiect doar cu o virgulă, trece prin procedurile parlamentare și se aprobă sau nu”, a adăugat Dragnea.

Camerei Deputaţilor a votat în calitate de for decizional, legea offshore privind condiţiile în care se vor realiza exploatările de gaze din Marea Neagră. Investitorii sunt obligaţi să tranzacţioneze 50% din gaze pe bursa din România, iar 25% din angajaţi trebuie să fie români.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii