Aleșii se întorc la muncă. Când i-a convocat Dragnea pe deputați
Ultima Ora Politic

Dragnea ATACAT dur după declarația de la Comitetul Executiv. ”Dosare grele îi strică somnul”

Dragnea ATACAT dur după declarația de la Comitetul Executiv. ”Dosare grele îi strică somnul”

Noul program de guvernare PSD-ALDE: „Vă urâm, dragi români!“

”Discursul președintelui PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv, când i s-a cerut, în premieră „capul“, a dat direcția de acțiune pentru coaliția PSD-ALDE pentru acest final de an: „Eu urăsc și altul care să urască atât de tare nu veți mai găsi!“.

 

Nu despre metafore este vorba, ci despre ura sinceră, nemascată a lui Liviu Dragnea față de Justiție și față de statul de drept. De la înălțimea funcțiilor sale, formale și informale, președintele PSD a atacat în mod direct atât Ministerul Public, cât și președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție. În ziua CEx-ului, procurorii militari i-au pus oficial sub acuzare pe șefii Jandarmeriei și un secretar de stat din Ministerul de Interne pentru represiunea populației nevinovate în seara zilei de 10 august. Șirul de nelegiuiri din comunicatul Parchetului General este unul foarte mare. Ancheta, în ciuda tuturor opreliștilor puse de Guvern (prin secretizarea documentelor ș.a.), ar putea ajunge până la căpeteniile politice care și-au permis să ia Jandarmeria pe persoană fizică și să ordone acțiuni în forță împotriva unor opozanți politici pașnici.

 

Președintele PSD se mai arată incomodat și de președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, doamna Tarcea, care s-ar face vinovată de încălcarea legii pentru că nu i-a dat completul de judecători potrivit, care să-l achite în dosarul „Bombonica“. Din 8 octombrie, imediat după Referendum, domnul Liviu Dragnea are din nou de urcat scările Înaltei Curți, în vreme ce alte dosare grele (care privesc deturnarea unor sume uriașe de fonduri din bani europeni) îi strică somnul.

 

Peste toate, cu puține excepții, liderii PSD au ales în majoritate să își cauționeze liderul care așteaptă înfrigurat o a doua condamnare definitivă. Explicația a dat-o tot domnul Dragnea: nimeni în afară de el nu ar fi atât de „curajos“ încât să promită la televizor, la oră de maximă audiență, distrugerea statului de drept, masacrarea legilor de funcționare a serviciilor care asigură siguranța națională, pedepsirea tuturor procurorilor și judecătorilor care au dat sentințe împotriva politicienilor corupți, demiterea procurorului-șef și, regina reginelor, Ordonanța de Urgență privind amnistia și grațierea.

 

Urmează alte săptămâni și luni de luptă, „pe viață și pe moarte“, pe care o vor duce PSD și ALDE pentru destructurarea totală a oricărei instituții care ar mai putea pune stavilă autocrației originale de Teleorman, pe care Liviu Dragnea urmărește să o instaureze. Cu prețul distrugerii României și scoaterii ei din Uniunea Europeană, s-a văzut că sunt destui politicieni din PSD și ALDE dispuși să meargă pe mâna unui piroman, în speranța că vor prinde și ei niște firimituri!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Dumitru Oprea.

Dragnea ATACAT dur după declarația de la Comitetul Executiv. ”Dosare grele îi strică somnul” 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.