Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Ultima Ora Politic

Dragnea anunță mitinguri de amploare în România

Liderii social-democrați au depus astăzi la BEC lista PSD pentru europarlamentare, secretarul general al partidului anuntând că în următoarea perioadă vor avea loc mitinguri in toata tara, pana in ziua alegerilor.

„Am strâns 1.350.000 semnături. Am fost foarte bine primiti in teritoriu, daca am fi continuat inca o saptamana, depaseam 2 milioane semnături. De azi pornim in campanie, dupa masa avem prima intalnire â cu sindicatele care sunt alaturi de PSD, urmeaza campania de mitinguri in toata tara, vom fi prezenti printre oameni non-stop, de acum pana in ziua alegerilor”, a declarat Codrin Stefănescu la sediul BEC.

„La Bruxelles trebuie sa te lupti pentru fiecare roman din tara ta, ca o viata mai buna pentru ei depinde de ce facem la Bruxelles, trebuie sa ne aparam tara, sa nu o vorbim de rau si sa luptam pentru fiecare roman, aceasta e misiunea acestei echipe”, a declarat Dan Nica.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii