Dragnea a semnat legea. Se lasă cu sancțiuni grele 1
Ultima Ora Politic

Dragnea a semnat legea. Se lasă cu sancțiuni grele

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va depune în Parlament un proiect de lege care va combate dublul standard între produsele din UE și cele din România. Dragnea arată în prin noul proiect, comercianții prinși că aduc produse cu dublu standard vor plăti o amendă de 4% din încasări și confiscarea tuturor produselor.

”Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România. Acestea sunt sancțiunile pe care le-am inclus în propunerea legislativă pe care o voi depune azi în Parlamentul României.

Este primul pas major al PSD împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident. Este însă nevoie și de patrioți în Parlamentul Europeană care să se asigure că dublul standard privind calitatea alimentelor, medicamentelor și a altor bunuri de larg consum vândute pe piața europeană va fi complet eradicat.

La fel cum ne-am luptat în România să creștem pensiile și salariile pentru a reduce decalajele dintre cetățenii români și cei europeni, tot așa ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată și să aibă un tratament egal cu celelalte state ale Uniunii Europene.”, scrie Liviu Dragnea.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii