Dragnea a refuzat să mănânce în pușcărie. A fost vizitat de psiholog. Este terminat 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Dragnea a refuzat să mănânce în pușcărie. A fost vizitat de psiholog. Este terminat

Liviu Dragnea a refuzat să mănânce în penitenciar. Surse din cadrul Adminsitrației Penitenciarelor au spus că fostul lider PSD este căzut psihic și că a avut nevoie de vizita psihologului. Semn că trece foarte greu de acest moment dificil din viața lui. În ceea ce privește meniul de penitenciar, pe care va trebui să îl acepte până la urmă, căci nu are încotro, acesta este unul la care mulți copii din România nici nu îndrăznesc să spere la el… 

De regulă, meniul de penitenciar conține: ciorbă de fasole cu jumări şi pilaf cu carne de porc la prânz, tocană cu slănină, seara; pentru musulmani – acelaşi meniu dar cu carne de vită la prânz şi tocană fără carne, seara; pentru diabetici– supă de legume cu ouă şi tocană cu carne de vită la prânz, mâncare de cartofi cu brânză, seara (bolnavii de diabet primesc şi trei suplimente pe zi constând din pâine prăjită cu margarină, salam şi brânză); pentru cardiaci, hepatici şi cei cu gastrită – supă de legume şi mazăre cu carne de vită şi de porc, la prânz griş cu lapte şi un măr, seara.

Printre primele lucruri pe care Dragnea le-a făcut atunci când a ajuns la Penitenciarul Rahova a fost să deschidă un televizor. Companion l-ar avea chiar pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, extrădat recent din Madagascar, scrie Fanatik.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.