Dragnea, nemulțumit de rezultate. Liderul PSD nu renunță. ”Eu mi-am asumat tot ce-am făcut”
Ultima Ora Economic Politic Social

Dragnea a mințit în față toată România! A falsificat cifrele și a fost prins. Efectele se vor vedea la alegeri

Alianta 2020 USR PLUS afirma, ironic, dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca Guvernul PSD a absorbit mai multe fonduri UE decat Guvernul Ciolos, ca acesta minte de-a inghetat Belina si ca, de fapt, coalitia PSD-ALDE a atras cu 22% mai putine fonduri europene de coeziune decat Guvernul Ciolos in 12 luni.

Dragnea a mințit în față toată România! A falsificat cifrele și a fost prins. Efectele se vor vedea la alegeri

„Dragnea a mintit in seara asta de-a inghetat Belina. Spune ca guvernele PSD ALDE au absorbit de 4 ori mai multe fonduri europene decat Guvernul Ciolos. Credem ca ii lipsesc notiuni elementare de matematica. Pentru ca in 2016 au intrat in Romania 7,4 miliarde de euro, in total. In ultimii doi ani, guvernele Dragnea – toate 3 – au reusit sa atraga cate 4,7 miliarde pe an. Oricum ar intoarce cifrele domnul Dragnea cu tot PSD-ul realitatea e alta decat cea pe care o vinde ieftin”, afirma reprezentantii Aliantei.

Ei spun ca, daca scadem subventiile agricole, „adica fondurile europene negociate de Dacian Ciolos in calitate de comisar european si primite acum de Romania pentru care guvernul PSD nu trebuie sa faca nici un efort ca sa le primeasca”, realitatea e ca in 28 de luni coalitia PSD-ALDE a atras cu 22% mai putine fonduri europene de coeziune decat Guvernul Ciolos in 12 luni.”Adica doar 3,4 miliarde adunate in 2017, 2018 si 2019 fata de 4,4 miliarde in 2016″, conchid reprezentantii Aliantei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.