FOTO. DOVADA CĂ DRAGNEA L-A LOVIT PE CIOLACU. CE SPUNE UN MARTOR OCULAR 1
Ultima Ora Politic

FOTO. DOVADA CĂ DRAGNEA L-A LOVIT PE CIOLACU. CE SPUNE UN MARTOR OCULAR

DOVADA CĂ DRAGNEA L-A LOVIT PE CIOLACU. CE SPUNE UN MARTOR OCULAR

Deputatul USR Iulian Bulai declară despre incidentul dintre Dragnea și Ciolacu că a văzut doi oameni dispuși să sară unul la gâtul celuilalt. Tensiunea dintre cei doi era uriașă, au ajuns să se certe zgomotos în fața tuturor, dar nu erau în dreptul microfonului. Cei doi au participat la Sedința Biroului Permanent.

”Şedinţa de astăzi a Biroului Permanant a fost una cu multă tensiune. Nu l-am mai văzut niciodată pe preşedintele Dragnea atât de tulbure, agitat şi pus pe ceartă cu absolut toţi interlocutorii”, scrie Bulai pe pagina sa de Facebook. El precizează că opoziţia a solicitat din nou prezenţa în Parlament a premierului Dăncilă, prin instrumentul orei prim-ministrului, fiind a zecea solicitare în acest sens, însă prim-ministrul nu va veni pentru că va fi plecată în Bulgaria şi Quatar.

”Spre finalul şedinţei, a intrat în sală deputatul Ciolacu. Cu care preşedintele Dragnea s-a certat zgomotos preţ de mai multe minute, până la ieşirea din sală. Nu am văzut violenţă fizică. E drept, am văzut doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt. Preşedintele Dragnea pierde puterea în partid. Disperarea asta am simţit-o astăzi. Certând toţi colegii interlocutori din coaliţia de guvernare, opoziţia şi presa. Acest dublu condamnat penal trebuie să plece din fruntea Parlamentului. Avem oameni mult mai buni care ar putea să conducă inima democraţiei din România”, încheie Iulian Bulai.

FOTO. DOVADA CĂ DRAGNEA L-A LOVIT PE CIOLACU. CE SPUNE UN MARTOR OCULAR 2

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii