Revoltă majoră în ALDE. Călin Popescu Tăriceanu va fi spulberat. Pierde totul
E oficial. Tăriceanu a rămas fără partid. S-a desființat. L-au părăsit toți
Ultima Ora Justiție Politic

Dosarul cu 800.000 de dolari mită, al lui Tăriceanu, pe masa Comisiei Juridice. Astăzi are termen final

Biroul permanent al Senatului a stabilit pentru 2 aprilie termenul final acordat Comisiei juridice pentru un punct de vedere referitor la cererea DNA în cazul preşedintelui Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu.

Liviu Dragnea a declarat că va vorbi cu senatorii PSD astfel încât votul în ceea ce privește imunitatea lui Tăriceanu să aibă loc cât mai repede posibil.

Întrebat dacă are o recomandare pentru senatorii social-democraţi cum să voteze în acest caz, Dragnea a răspuns: „Sunt suficient de maturi ca să voteze singuri”.

Dosarul penal al lui Tăriceanu este blocat în comisia juridică a Senatului de mai bine de patru luni, după ce DNA a cerut pe 7 noiembrie încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele acestuia.

Procurorii îl acuză pe liderul ALDE că ar fi primit indirect, în perioada 2007 – 2008, pe vremea când era premier, mită aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

Comisia juridică trebuie să formuleze un punct de vedere care va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea DNA.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.