Dosar penal pe numele deputatului ALDE, Adrian Mocanu, după accidentul din Buzău
Ultima Ora Politic

Dosar penal pe numele deputatului ALDE, Adrian Mocanu, după accidentul din Buzău

Polițiștii din Buzău au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului pe numele deputatului ALDE, Adrian Mocanu, după ce, joi, a lovit pe trecerea pentru pietoni, o tânără de 27 de ani. Politicianul a rămas și fără permis auto.

Potrivit reprezentanților Poliției Buzău, în urma accidentului produs în Buzău, pe Bulevardul Unirii, Adrian Mocanu s-a ales cu dosar penal, în cauză fiind efectuate cercetări pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursele citate au spus că, după accident, parlamentarul a luat victima și a transportat-o la spital, unde Mocanu a și fost găsit de polițiști.

De asemenea, reprezentanții Poliției au mai spus că deputatului ALDE i s-a reținut permisul de conducere, după ce a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare.

Deputatul Adrian Mocanu nu a putut fi contactat de corespondentul MEDIAFAX, până la ora transmiterii acestei știri.

Poliția Buzău a transmis că accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 12, la o trecere de pietoni semaforizată.

„Un buzoian de 36 de ani a surprins şi accidentat o femeie de 27 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal semaforizat”, au arătat reprezentanții Poliției Buzău.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.