Dorian Popa, 35 de ani, prins drogat la volan
Dorian Popa, 35 de ani, prins drogat la volan
Social Ultima Ora

DOVADA. Dorian Popa, 35 de ani, era drogat la volan. Vedeta consumase canabis

Vedeta Dorian Popa care a fost prins de polițiști drogat la volan, a negat faptul că consumase droguri și că prezența în organismul său a substanțelor interzise se datorează inhalării accidentale de fum de țigări de alții.

Raportul toxicologic realizat la INML a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, în cazul lui Dorian Popa.

”Azi a fost finalizat şi raportul toxicologic realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influenţat de cursul euro. S-a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, şi nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alţi fumători”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

Canabis
Canabis

Cântăreţul şi influencerul Dorian Popa a fost oprit în trafic, în urmă cu o săptămână, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

”La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, anunţa, IPJ Ilfov.

Vedeta s-a ales cu dosar penal
Vedeta s-a ales cu dosar penal

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.